Parhaat Ruokablogit

Happylobster

Parsakaali pakkasesta pakkaseen

24 Huhtikuu 2018

Lähiruokahuumassani olin ostanut hivenen reippaasti parsakaalta ja varastoinut sen pakastimeeni. Nyt oli etsinnässä resepti, johon saisin käytettyä mielellään enemmän kuin yhden pussillisen. Näin löytyi seuraava keitto. Vihreä vuohenjuustokeitto 4 annosta 600 g parsakaalia 1 jauhoinen peruna 2 salotttisipulia 3 valkosipulinkynttä 2 rkl (rypsi)öljyä 8 dl kasvislientä 1 dl ruokakermaa 100 g salaattipinaattia 150 g vuohen tuorejuustoa (Chavroux) 1/4 tl mustapippuria (ripaus sormisuolaa) Sipulimäärät tuplasin, näytti niin pieniltä nuo omat sipulini. Tuorejuustoksi valitsin ruohosipulilla maustetun.

Juusto kasvisruoka Keitto parsakaali RUOKAA

Lue koko juttu täältä »

Happylobster on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »