Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

VERIAPPELSIINI-INKIVÄÄRISHRUB

7 Helmikuu 2020

Veriappelsiini-inkiväärishrub on omenaviinietikkapohjainen makusiirappi, joka sopii nautittavaksi soodaveden kera tai cocktaileissa. Tämän shrubin avulla voit nauttia veriappelsiinisesonginsta hitusen pidempään! Shrubit ovat tosiaan viinietikasta ja sokerista tai hunajasta valmistettuja seoksia, jotka sopivat niin alkolittomien kuin alkoholillistenkin juomien maustajiksi. Viinietikkadrinkki voi kuulostaa ajatuksena hurjalta, mutta tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla varsinkin, jos olet kaltaiseni happamien makujen ystävä. Olen nautiskellut veriappelsiini-inkiväärishrubia kuplavedellä pidennettynä ja se sopiikin hyvin janojuomaksi.

inkivääri Uncategorized veriappelsiini omenaviinietikka shrub

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »