Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

SESONGIT EKAT PARSAT MUNIEN & KAPRISVINEGRETIN KERA

13 Huhtikuu 2018

Eurooppalaiset parsat ovat täällä – se jos mikä on varma kevään merkki! Ja eilen bongasin vielä ensimmäisen pikkuruisen nokkosen pihalta, BEST! En ole enää vuosiin keittänyt parsaa, pidän siitä hurjan paljon enemmän paistettuna tai paahdettuna. Tämän sesongin ensimmäiset parsat tyrkkäsin uuniin simppelisti öljylorauksen ja suolan kanssa. Paahdettu parsa on herkkua sellaisenaan, mutta vielä ihanampaa esimerkiksi keitetyn kananmunan, marinoidun punasipulin ja veikeän kaprisvinegretin kanssa.

kananmuna kapris kasvisruoat Lisukkeet parsa Tilli vege

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »