Parhaat Ruokablogit

Haarukkavatkain

Tahmean chilinen possunkylki ja pikkelöidyt parsat

4 Toukokuu 2018

Tahmean chilisen possunkyljen salaisuus piilee setsuaninpippureissa ja hitaasti paistamisessa. Tätä suun just sopivasti puuduttavan possun ohjetta olen yrittänyt saada tänne blogin puolelle jo tovin, mutta aina valmistus on jäänyt niin myöhään, että valoa ei ole ollut kuvaamiseen. Näin kevään myötä tilanne onneksi on korjaantunut ja illat ovat valoisampia. Ohjeen piilee setsuaninpippureissa (tai sichuaninpippureissa), jotka antavat possulle mukavaa mausteisuutta ja hauskaa kielen ja huulen turruttavaa efektiä. Tämä toki riippuu kuinka paljon setsuaninpippureita annostelee.

avomaankurkku grillatut avomaankurkut helppo Hidasta kokkausta parsa pikkelöity vihreä parsa pork belly possu possunkylki Satokausiherkku setsuaninpippuri sitsuaninpippuri uuniruoka

Lue koko juttu täältä »

Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »