Parhaat Ruokablogit

Haarukkavatkain

Poliittisesti värjäytynyt valkoinen parsarisotto

5 Kesäkuu 2018

On viime hetket tälle valkoiselle parsarisotolle, jonka ohje on jäänyt julkaisujonoon roikkumaan. Parsa-aika alkaa pian olla loppusuoralla ja sivulta rynnivät pian ohitse meidän omat varhaiskasviksemme kovaa vauhtia! Risotot ovat yksi lempiruoistani ja te blogiani lukevat tiedätte suuresta rakkaudestani mozzarellaa ja parmankinkkua kohtaan. Kuitenkin viime aikoina rakkauteni kaikkea italialaista kohtaan on alkanut horjua. Kaikki alkoi oikeastaan vuonna 2008, kun buffalomozzarellasta löydettiin hälyttävän korkeita dioksiinipitoisuuksia.

helppo Italia kuluttajan vastuu parsarisotto risotto valkoisesta parsasta Ruokapuhetta Satokausiherkku tuotantoeläinten hyvinvointi vastuullinen ruoantuotanto

Lue koko juttu täältä »

Haarukkavatkain on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »