Parhaat Ruokablogit

Gurmee.net

Helposti skaalautuva tyrni-valkosuklaakakku

22 Joulukuu 2019

Miksi kakun pitäisi olla helposti skaalautuva? ei sen pidäkään, mutta helposta skaalautuvuudesta on apua, jos sattuu leipomaan kakkua isommalle yleisölle. Tätä Jenni Höijerin suussa sulavaa tyrni-valkosuklaakakkua leivoin Wunderin pikkujouluihin ja ihastuin kakkuun ikihyviksi! Resepti on siis Jenni Höijerin kirjasta “Sokerileipurin salaisuudet” (Gummerus). Kakussa on perinteinen digestivepohja, mutta sen voi helposti muuttaa vaikkapa piparkakkupohjaksi jos käytät joulunaikaan marjoina tyrnin sijaan esim.

Gluteeniton Jälkiruoka juhlaan leivonta ruoka

Lue koko juttu täältä »

Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »