Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Pavlova appelsiini & passionhedelmä täytteellä

3 Huhtikuu 2020

Pavlova on makeaa, rapeaa ja pehmeää yhtä aikaa. Pavlovan tulee olla rakenteeltaan päältä rapea ja sisältä vähän sitkeä. Tämä saadaan aikaiseksi lisäämällä marenkivaahtoon hieman maissijauhoja ja viinietikkaa. Pavlova on hyvä juhlaleivonnainen, koska se sopii tarjottavaksi lähes kaikille erikoisruokavaliota noudattaville. Pavlova on gluteeniton ja täytteestä voi tehdä laktoosittoman.

Gluteeniton Jälkiruoka jälkiruuat leivonnainen marenki pääsiäisresepti pavlova resepti Reseptit pääsiäisleivonnainen

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »