Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Ginillä graavattu lohi

16 Joulukuu 2020

Gini on meidän mielestä yksi herkullisimmista väkevistä alkoholeista, ja siksi tämän joulun kalaherkku on ginillä graavattu lohi. Gini antaa lohelle raikkaan maun, pehmeän rakenteen ja kevyttä lämpöä makunystyröille. Lisäksi gini nopeuttaa graavatumista, joten lohi on jo valmista samana päivänä. Kokeile erilaisia ginejä ja saat eri makuprofiilin. 1 lohifilee (400g) 1/2dl giniä 3/4rlk sokeria 1rlk hienoa merisuolaa koristeluun merileväkaviaaria, piparjuurta, kurkkua ja yrttejä Poista lohesta mahdolliset ruodot ja hiero lohen pintaan suola ja sokeri.

juhlat Kalaruoat Reseptit

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »