Parhaat Ruokablogit

Erikoisen Hyvää

Parsakaalipyörykät (gluteeniton, vegaaninen)

7 Huhtikuu 2020

Parsakaalipyörykät ovat olleet meillä täydellinen yllärihitti. Tein alun perin näitä kuopukselle, mutta näitä tykkäävät meillä myös isommat lapset. Pyöryköitä kannattaa pyöritellä kerralla isompi satsi ja pakastaa annoksiksi, niin kätevä lisuke on sulattamista ja lämmittämistä vaille valmis. Ohje on gluteeniton, maidoton ja kananmunaton. Ainekset (1 pellillinen) 1 iso parsakaali (600 g) 1 rkl psylliumjauhetta 2 dl hirssihiutaleita (Urtekram) 2 rkl öljyä 1 tl suolaa (mustapippuria, yrttejä jne) Valmistus Höyrytä tai kiehauta parsakaalin kukinnot, niin että ne säilyvät vihreinä.

Gluteeniton kasvisruoka parsa parsakaali pyörykkä ruoka Vegaaninen Yleinen kasvispyörykkä

Lue koko juttu täältä »

Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »