Parhaat Ruokablogit

Erikoisen Hyvää

Maidoton kreemi

3 Toukokuu 2021

Kuohkea maidoton kreemi on vegaanisen ja gluteenittoman leivonnan perusraaka-aineita, jota voi hyödyntää niin kakun kuorrutteena, kuppikakuissa kuin täytekeksien täytteenä. Valmistuksessa keskeisessä roolissa on riittävän pitkä ja huolellinen vatkaaminen, jotta lopputuloksesta tulee vaalea ja kuohkea. Lue myös lopusta raaka-aineisiin liittyvät huomiot! Vinkit Jos kakkupohja on murenevaa tai hyvin pehmeää, kreemin saa helpommin tasaisesti kakun pintaan pursottamalla se. Kun olet pursottanut kreemiä tasaisesti kakun päälle ja reunoille, tasoita kuorrute kuumaan veteen kastetulla veitsellä tai palettiveitsellä.

Kakku Maidoton täytekakku Vegaaninen Yleinen kreemi kakunkuorrute

Lue koko juttu täältä »

Erikoisen Hyvää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »