Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Tahini-suklaabrownies

27 Helmikuu 2018

Olin erehtynyt ostamaan neljänneskilon levyn Fazerin “tummaa” suklaata (kaakaota 47%). Kotona totesin, että se on aivan liian vaaleaa tummaksi suklaaksi ja aivan liian tummaa, jotta sitä haluaisi nauttia palasen kahvin kanssa. Kaiken kaikkiaan harvinaisen epäonnistunut ”välikelin” suklaa yritykseltä, joka muuten tuottaa mm maailman parasta maitosuklaata. Koska en halunnut heittää ostamaani suklaata pois, etsin jotain sopivaa leivontareseptiä, johon sen voisi käyttää. Bon Appetit –lehdessä olikin mielenkiintoinen Chris Moroccon laatima tahini-brownieresepti, johon tämä suklaa oli mahdollista hävittää.

leivonta Makeat leivonnaiset suklaa tahini

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »