Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Sitruspäärynät ja kinuski-mascarponevaahto

19 Tammikuu 2018

Päärynä sellaisenaan on ihan hyvää, mutta jälkiruokana vielä parempaa keitettynä mausteliemessä ja tarjoiltuna jonkun hyvän kastikkeen kanssa. Punaviinipäärynät on jo niin nähty, että tein päärynöille mausteliemenvaihteeksi sitrushedelmistä. Jälkiruoan kruunaa rouhitut saksanpähkinät sekä kinuskilla maustettu mascarponevaahto. Päärynöiden keittoaika vaihtelee hedelmän kypsyydestä riippuen. Todella kypsä hedelmä on hetkessä valmis, kun taas raaempi päärynä voi vaatia jopa melkein tunnin keittoajan.

Jälkiruoka kinuski kondensoitu maito päärynä sitrushedelmät

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »