Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Simpukkapasta ja pangrattato

16 Huhtikuu 2018

Simpukkapasta 1 kgsinisimpukoita 1sipuli hienonnettuna 4valkosipulinkynttä kuorittuina ½punainen chili viipaloituna 2laakerinlehteä 1,5 dlkuivaa vermuttia 2 rklkermaa 2 rkloliiviöljyä hienonnettua lehtipersiljaa Upota simpukat kylmään veteen, huuhtele ne ja poista mahdollinen ”parta” niistä. Heitä pois kaikki simpukat, jotka eivät sulkeudu. Valuta vesi pois. Hienonna sipuli, kuori ja kevyesti murskaa valkosipulinkynnet ja viipaloi chili. Kuumenna isossa kannellisessa paistinpannussa öljy ja pehmitä sipulia hetki.

äyriäiset ja nilviäiset karhunlaukka leipä lisäkkeet pasta sardelli simpukat sinisimpukka Valkosipuli

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »