Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Sharlotka kotimaisista päärynöistä

18 Marraskuu 2018

Sharlotka n. 24 cm irtopohjavuokaan 1 kg (kotimaisia) päärynöitä 3 huoneenlämpöistä kananmunaa 2,5 dl sokeria 2,5 dl vehnäjauhoa 1 tl hienoksi jauhettua kardemummaa 1 tl vaniljasokeria (tomusokeria) Pese päärynät ja poista siemenkodat. Leikkaa päärynät vajaan sentin kuutioiksi. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla (myös reunat) ja kaada päärynäpalat vuokaan. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.

Kakku leivonta Makeat leivonnaiset päärynä

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »