Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pot au feu

30 Tammikuu 2021

Ranskalaisen keittiön klassikko pot-au-feu ei itse asiassa välttämättä ole syntynyt juuri Ranskassa. Kasvisten kanssa keitettyä lihaa on valmistettu eri puolilla maailmaa iät ja ajat. Nimi ja kattilan sisältö vaihtelevat, mutta perusajatus on sama niissä kaikissa. Tätä ruokaa, pot-au-feu, pidetään kuitenkin kaikkien lihakeittojen äitinä ja se on Alsacen maakunnan ehkä tunnetuin ruokalaji. Pot-au-feu on suhteellisen suuritöinen, mutta ei vaadi Cordon Bleu -koulutusta.

hidas kasvikset keitot klassikko liemi Liha nauta

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »