epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Heinäkuu 2018
Meitä harmitti suunnattomasti, kun erinäisistä odottamattomista syistä jouduimme perumaan osallistumisemme ekskursiolle Atrian tuotantolaitoksille Seinäjoelle ja Atrian yhteistyötilalle, sikakasvattamoon Nurmoon. Lisäbonuksena olisi ollut saada kokata possuruokia kiinalaisen kokin kanssa. Kun lisäksi jossain uutisessa kerrottiin, että Suomessa naudan- ja broilerinlihan kulutus on kasvanut ja sianlihan laskenut, päätin ottaa härkää kiinni sarvista eikun possua kärsästä eikun kokata jotain erilaista possunlihasta ja mennä hallikauppiaalta kysymään, sattuisiko hänellä olemaan kylmävarastossaan isohkoa possun kylkipalaa luineen ja nahkoineen. Mielessäni kangasteli jostain vanhasta brittiohjelmasta poimimani ruokaohje, jossa sellaisesta...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien