Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pikkusuolaista samppanjan seuraksi

29 Joulukuu 2017

Alkossa vuoden vaihtuminen näkyy kasvavana aidon samppanjan ja rypälekuohuviinien myyntinä. Niitä kuulemma myydään arviolta 400 prosenttia tavallista arkiviikkoa enemmän ja hedelmäkuohuviinejä (esim. Elysee) jopa 1750 % enemmän. Hyvänä alkoholittomana vaihtoehtona voi tarjota Korpihillan ”Kuohuvaa kuusenkerkkää”. Useimmiten kuohujuomat tarjoillaan maljajuomana, mutta mikään ei estä tarjoamasta niitä koko aterialla, mikäli menuun muuten löytyy sopiva ruoan ja juoman liitto.

parmankinkku pikkusuolaista salaatti sharon voitaikina vuohenjuusto

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »