Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pekonia, pestoa ja pastaa

23 Helmikuu 2019

Minulta oli pesto päässyt loppumaan, mutta rucolasta, pakastimen karhunlaukasta sekä pistaaseista syntyi hiukan erilainen pesto. Vai pitäisikö kirjoittaa ”pesto”, sillä kaikkein tarkimmat lukijat eivät ehkä hyväksyisi tätä vihreää sosetta oikeaksi pestoksi. En siis käyttänyt edes pinjansiemeniä, vaan pistaaseja. Sain siihen upotetuksi myös pienen gruyèrekannikan, joka muuten olisi saattanut jäädä jääkaappiin kuivumaan. Pestoon voi siis yrittää soveltaa myös muitakin kovia, voimakkaita juustoja kuin parmesaania.

keltuainen pasta Pekoni pesto

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »