Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Parmesaani-kanakeitto vie kielen mennessään

27 Toukokuu 2019

Parmesaanikana on näin kesäisin aika raskasta syötävää, mutta parmesaani-kanakeitto yllättävän kevyttä ja todella maukasta. Keitossa on periaatteessa suunnilleen samat ainekset, mutta sen sijaan että kana paneroitaisiin parmesaani-korppujauholla, parmesaani ja korppujauhot (=leipä) ovatkin vain keiton lisukkeita. Makua on kuitenkin vähintään riittävästi. Satuin löytämään Delicious –lehdestä sopivan reseptin. Pienensin hiukan ainesmääriä ja tämä resepti on neljälle ruokailijalle.

basilika broileri/kana keitot krutongit parmesaani mozzarella bufala

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »