Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Päärynää, gorgonzolakastiketta ja parmankinkkua

24 Huhtikuu 2019

Ihan pelkällä mielikuvituksella en kyennyt maistamaan, miten yhdistelmä toimii, tai millainen ruokalaji tämän edes pitäisi olla. Lehdessä se mainittiin alkuruoaksi, mutta en ole ihan varma onko se alkuruoka vai korvataanko sillä pääaterian jälkeen sekä juustot, hedelmät että jälkiruoka. Ajatus kinkkuun kääritystä päärynästä ei kuitenkaan jättänyt minua rauhaan ennen kuin olin testannut reseptin. No miltä se sitten maistui? Nyt voisin käyttää annoksesta adjektiivia ”mielenkiintoinen”.

hedelmät juustot päärynä parmankinkku sinihomejuusto

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »