epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Heinäkuu 2025
Neljä fenkolia tarkoittaa tässä salaattia, johon fenkolia on käsitelty neljällä eri tavalla: pikkelöitynä, marinoituna, raakana sekä fenkolin lehtinä. Lopputuloksena on raikas, rapea ja aromaattinen salaatti, joka sopii erityisesti kala-aterian kanssa samalle lautaselle. Neljän fenkolin salaatti 3fenkolia ¾ dlväkiviinaetikkaa 1 ½ dlsokeria 2 dlvettä 2 rklsiideriviinietikkaa 1 rklsitruunamehua 1 rklvaahterasiirappia ¾ tlsuolaa hyppysellinen mustapippuria 5 rkloliiviöljyä Marinoitu fenkoli: Irrota yhdestä fenkolista kaikki lehtitöyhdöt ja laita ne viileään myöhempää käyttöä varten. Halkaise fenkoli ja viipaloi se mandoliinilla noin 1,5-2 mm paksuisi siivuiksi. Mittaa isoon kulhoon siideriviinietikka, sitruunamehu, vaahterasiirappi, suola...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien