Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Mustikka - rosmariini - pannacotta

9 Heinäkuu 2020

Ensimmäiset mustikat kypsyvät viimeistään parin viikon sisään. Siksipä kaivoin pakkasesta sen viimeisen viimevuotisen rasian tehdäkseni tilaa uudelle sadolle. Parisataa grammaa mustikoita ei ole paljon, mutta juuri sopivasti muutamaan rosmariinipannacottaan. Koska tässä jälkiruoassa on kaksi kerrosta ja alemman kerroksen täytyy hyytyä ennen seuraavan kerroksen valmistamista, valmistelut pitää aloittaa vähintään 12 tuntia ennen. Mustikka, sitruuna ja rosmariini on ihan täydellinen combo.

Jälkiruoka kerma mustikka panna cotta pannacotta rosmariini sitruuna

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »