epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Kesä lautasella ja Turun Ruokaviikot
25 Toukokuu 2023
Hesari kertoi, että Vesku Loiri sai nimikkoannoksen ravintola Eliteen, läskisoosin. Ei sianlihakastiketta, vaan ihan rehellisen, oikean läskisoosin. Tässä uusintapostaus meidän vanhasta, hyvästä läskärireseptistämme. Siitä "ainoasta oikeasta" :) Läskisoosi valmistetaan perinteisesti vähimmästä mahdollisesta määrästä raaka-aineita: rasvaisesta siankyljestä (ei pekonista! ), sipulista sekä vehnäjauhosta (+ vedestä) ja maustetaan suolalla.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien