Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kotimaista parsaa odotellessa

13 Toukokuu 2021

Viikonlopun lounaaksi laitoin meille parmankinkkuun käärittyjä parsoja. Kaivelin kaupan parsalaarista sen siisteimmän nipun, joka sekään nyt ei ollut ihan niin priima kuin pitäisi, kun se kuitenkin myydään täyteen hintaan. Kotimaista parsaa odotellessa pitää vielä tyytyä näihin ulkomaantuonteihin, eikä pitkä matka Atlantin yli tiukkaan kumilenkillä sidottuna valitettavasti paranna parsan olemusta, vaikka varret onkin ovelasti piilotettu muovikääreen sisään. Melkein puolet parsasta menee hukkaan kun taittelee pois kuivat kannat ja kumilenkin veteläksi rypistämät keskiosat. Onneksi ne kaikki voi laittaa pakkaseen ja keittää myöhemmin parsaliemeksi.

kananmuna parmankinkku parsa pinaatti

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »