Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Karhunlaukka-rosmariiniöljyllä maustettu focaccia

23 Toukokuu 2021

Kun pitkästä aikaa käytössäni on taas karhunlaukkaa, sitä pitää myös käyttää. Rakastan uunituoretta leipää ja kun käden ulottuvilla oli kaikki ainekset yrttimausteiseen focacciaan, ei muuta kuin toimeksi. Paitsi että ei se käynyt ihan niin nopeasti, sillä tämä focacciaresepti edellyttää taikinalta 24-48 tunnin jääkaappikohotuksen ennen leipomista. Minulla oli hyvää aikaa valmistaa karhunlaukka-rosmariiniöljy leipää maustamaan sillä aikaa kun taikina tekeytyi jääkaapissa. Karhunlaukan ja rosmariinin sijaan yrttiöljyä voi samalla menetelmällä valmistaa muistakin tuoreyrteistä.

focaccia karhunlaukka leipä leivonta rosmariini tuoreyrtit

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »