epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Heinäkuu 2025
Jos alkuruokana on ollut kantarellimuhennoksella täytettyjä kesäkurpitsakääryleitä, pääruokana haukimureketta uusien perunoiden, munakastikkeen ja fenkolisalaatin kanssa, ei jälkiruokakaan voi jäädä yhtään huonommaksi. Kun kokataan kesämökillä ja ruokapöydästä on suora näkymä kokin touhuihin, jälkiruoan on syytä olla jotain sellaista jonka annostelu ei vaadi mitään isompaa askartelua. Vaikka crème brûlée kuulostaa hienolta ja vaikealta, se on itse asiassa yllättävänkin helppo jälkiruoka valmistaa. Ja jotta siinä olisi jotain kesäistä, maustoin sen kirpeällä raparperihillokkeella tasapainottamaan täyteläisen pehmeää vaniljavanukasta ja makean rapeaa sokeripintaa. Paahtovanukas paistetaan uunissa hyvin matalassa annosvuoassa.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien