Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kalaisa pasta kahdelle

18 Marraskuu 2019

Yleensä vedeneläväpasta sisältää katkarapuja tai simpukoita, mutta kyllä pastan joukkoon sopii myös kala. Tämä pastakastike soveltuu sekä tuoreelle kalalle että edelliseltä aterialta jääneen kypsän kalan jatkojalostukseen. Kastike perustuu klassisen ranskalaisen (mirepoix) ja italialaisen (soffritto) keittiön kasvisten, sipulin, varsisellerin ja porkkanan ”pyhään kolminaisuuteen”. Kun nämä kasviskuutiot on ensin kuullotettu, kastikkeen makua voi ryhtyä jatkamaan muilla aineksilla haluamaansa suuntaan ja suunta on aina oikea. Tällä kertaa suuntana oli fenkoli ja kala.

fenkoli Kala Kastikkeet pasta porkkana sipuli tomaatti Valkosipuli varsiselleri

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »