Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Hyvä jälkiruoka, parempi mieli

26 Lokakuu 2020

Koronan tylsyydessä ja muutenkin etäisyyttä pidettäessä ainakin lautasella täytyy olla jotain hyvää. Murupintainen hedelmäpaistos on eräs helpoimpia jälkiruokia valmistaa. Mangoja saa ympäri vuoden, mutta persimoni on tämän kauden hedelmä ja vaikka ne kaupassa ovatkin yleensä vielä ihan raakoja ja kivikovia, voi ostaa kotiin muutaman kypsymään. Vasta sitten kun hedelmä alkaa olla pehmeä ja väriltään kauniin punaoranssi, sen voi syödä tai käyttää ruoanvalmistukseen. Basilikalla aromatisoitu mango & persimoni & banaani crumble on aivan ihana jälkiruoka, varsinkin jäätelön kanssa nautittuna.

banaani crumble hedelmät helppo ja nopea Jälkiruoka mango marjat persimoni pientä hyvää

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »