Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Foie gras pannacotta, sauterneshyytelö ja mangoespuma

5 Tammikuu 2021

Epätrendikäs teemavuosi ”maailmanympärimatka lautasella” tarkoittaa myös sitä, että (tänäkin vuonna) viittaamme kintaalla vegaanihaasteille, tipattomalle tammikuulle, lihattomalle lokakuulle tai laihdutuskuureille bikinikesää varten. Perinteiset juhlapyhät ja muut tärkeät tapahtumat toki huomioimme päivityksissä. Ravintola Savoyn joulumyyjäisten hanhenmaksapateesta oli uudenvuodenaattona vielä sen verran purkin pohjalla, että siitä sai tehdyksi todella ylellisen ranskalaisen jälkiruoan uudenvuoden päivälliselle. Foie gras ei dominoi makua, mutta antaa positiivisella tavalla mielenkiintoisen uuden makuvivahteen pannacotalle. Vaikka tunnistaisi hanhenmaksan maun, sitä ei välttämättä osaisi yhdistää tähän jälkiruokaan.

crumble hyytelöity Jälkiruoka mango panna cotta pannacotta sifoni hanhenmaksa foie gras sauternes

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »