Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Cassoulet on hyvää ranskalaista maalaisruokaa

20 Maaliskuu 2020

Tämä tuhti, ranskalainen papu-lihapata lämmittää ihanasti mieltä, täyttää vatsan talven pakkasilla ja sopii tarjottavaksi isommallekin joukolle. Mielen lämmitystä tarvitaan meillä nytkin, vaikka talven selkä lieneekin jo taittunut. Kaikken uutiskohinan, huolestuneisuuden ja perisuomalaista eristyneisyyttä tiukemman kotoilun keskelläkin pätee vanha sanonta: ”Hyvä ruoka, parempi mieli”. Kotivaraa tarkastaessamme löysimme taannoin tarjouksesta hankitun purkin confitoituja ankankoipia. Siitä syntyisi herkullista ruokaa useammallekin aterialle kahdelle hengelle.

ankka makkara papu pataruoka Pekoni uunissa haudutettu cassoulet valkopavut

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »