Parhaat Ruokablogit

Emma Ivane

Seljankukkamehujäät

11 Kesäkuu 2020

Herkulliset seljankukkamehujäät ovat todella helppoja valmistaa vain kolmesta raaka-aineesta. Syreeninkukilla mehujäihin saa upean koristelun. Voit kerätä syreeninkukkia etukäteen valmiiksi ja säilyttää oksia runsaassa vedessä maljakossa jääkaapissa useamman päivän. Voit käyttää koristeena myös muita syötäviä kukkia, kuten esimerkiksi orvokkeja tai ruusuja. IN ENGLISH 10 min + jäädytys yön yli noin 6 kpl Seljankukkamehujäät 1 dl seljankukkamehutiivistettä 3 dl vettä syötäviä kukkia Huuhtele kukat viileällä vedellä ja painele kevyesti jäätelötikun avulla syreeninkukkia mehujäämuottien pohjalle.

jäätelöt Reseptit 3 raaka-ainetta

Lue koko juttu täältä »

Emma Ivane on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Toukokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »