Parhaat Ruokablogit

Emma Ivane

Dalgona Kahvi

4 Toukokuu 2020

Testasin somen villinnyttä vaahdotettavaa kahvia ja vaahdon rakenne oli niin huikea, että päätin kokeilla kahvin pursottamista. Nätit kukkapursotukset sai tehtyä suljetunmallisella tähtityllalla ja lehtityllalla. Dalgona kahvi on melko vahvaa ja makeaa, joten mielestäni vaahto sopii maultaan paremmin jääkahviin kuin kuumaan kahviin. Jos tykkäät lisätä sokeria kahviisi, toimii ohje kuitenkin hienosti myös kuumana! RECIPE IN ENGLISH 1 kuppi 1 rkl kiehuvaa vettä 1 rkl pikakahvia 1 rkl sokeria 2 dl maitoa tai kauramaitoa (jäitä) Laita vesi kiehumaan.

juomat Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Emma Ivane on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Toukokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »