Parhaat Ruokablogit

Coconut Gastro

Veriappelsiinivispipuuro

21 Tammikuu 2024

Tammikuu on erilaisten sitrushedelmien satokausiaikaa. Appelsiinit keskellä kylmää ja pimeää talvea tuovat väriä ja piristävät. Etenkin pidän veriappelsiinista sen makeuden vuoksi mutta myös sen takia, että se tuntuu olevan siistimmin kuorittavissa ja syötävissä normaaliin appelsiinin verrattuna. Erilaisiin puuroihin hurahtaneena kokeilin veriappelsiinia myös vispipuurossa joka oli yhtä herkullinen kun aiemmin julkaisemani omenavispipuuro. Appelsiinin makeus tuo puuroon jälkiruoan tuntua ja lämmin oranssi väri tuo kevään jo mieleen.

aamiaiset puurot resepti Reseptit ruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »