Parhaat Ruokablogit

Coconut Gastro

Juustoinen naurispaistos

18 Helmikuu 2024

10 vuoden takainen minäni ei olisi ikinä uskonut kuinka tykästynkään kaaliin ja juureksiin. Ruokailun kulmakiviä etenkin talvella ovat kaali, punajuuri, porkkana ja peruna, toisinaan myös lanttu. Uusimpana tuttavuutena tulivat naurikset. Maistoin naurista ensimmäisen kerran ikinä kesällä ja vaikka maku raakana ei vakuuttanut, jäi mieleen kytemään kuitenkin ajatushautomo naurisresepteistä. Nauris on Suomessa niin sanottu muinaistulokas eli sen leviämisestä Suomeen viljeltäväksi juurekseksi ei ole tallentunut tietoa.

Lisukkeet resepti Reseptit ruoka Vegaaninen Vehnätön

Lue koko juttu täältä »

Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »