Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
6 Elokuu 2025
Tähän aikaan vuodesta hillahulluus alkaa vaivaamaan ja vapaapäivät menee suolla tuota herkkua kerätessä. Rakastan hillaa mutta valitettavasti tänä vuonna sato näyttää jäävän huonoksi kylmän sekä sateisen alkukesän ja pölyttäjien puutteen takia. Käytiin kuitenkin keräämässä jo ensimmäinen erä ja huomattiin, että kyllä jotain satoa edes saadaan vaikka edellisvuosiin vertaen huomattavasti vähemmän. Talvella hillat päätyvät meillä pääsääntöisesti puuron tai jogurtin päälle tai smoothieihin mutta tuoreista hilloista on myös mukava kesällä nauttia. Jälkiruokiin hilla sopii sen raikkaan mutta hieman kirpsakkaan makunsa vuoksi joten päädyinkin tekemään moussea, jonka seassa on paseerattua hillaa.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien