Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien
10 Elokuu 2025
Grillikausi ei vielä ole ohi ja voin sen kunniaksi kertoa, että grillattu kesäkaali on kokeilemisen arvoinen herkku! Mä oon tykästynyt kaaliin ja etenkin kesäkaaliin. Talven kiinteät ja painavat kaalit ovat kanssa itselläni ruoanlaiton kulmakiviä sen edullisuuden vuoksi mutta pienemässä, kevyemässä kesäkaalissa, jonka lehdet eivät ole niin tiiviit, on sitä jotain. Makea pähkinämuru sekä sinihomeen makuinen kastike kruunaa grillatut kaalit. Resepti (4:lle): Kesäkaali Pähkinämuru: 40 g hasselpähkinämurua 1/4 dl sokeria 1/4 dl vettä ½ rkl siirappia Sinihomekastike: 1 prk (200 g) vegaanista fraichea 1 pss Poppamies Blue Cheese Style -dippijauhetta Leikkaa kaali neljäksi lohkoksi.
Coconut Gastro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Elokuuta 2020 lähtien