Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Marraskuu 2017
Cashewkermalla maustettua pastaa, pestokikherneitä ja rapeaa parsakaalia. Helppo ja hyvä lounassalaatti on tässä! Salaattilinjalla jatketaan tänäänkin, mutta nyt kulhoon päätyi itse tehdyssä cashewkermassa pyöriteltyä pastaa, pestokikherneitä, rapeaa parsakaalia ja reilusti tuoretta basilikaa. Cashewkerman takia tämän ruoan valmistelu pitää aloittaa jo edellisenä iltana, mutta muuten tämä onkin todella helppo arkiruoka. neljälle Cashewkerma 125 g cashewpähkinöitä vettä liottamiseen 3 rkl ravintohiivahiutaleita 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl sitruunamehua 1/2 dl vettä suolaa Salaatti 2 tlk (á 230 g) kikherneitä 3 rkl vegaanista punaista pestoa 5 dl pennepastaa (käytin linssipenneä) 100 g salaattisekoitusta 1 ruukku basilikaa 1 pieni parsakaali 1...
Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien