Parhaat Ruokablogit

Chocochili

Itse tehty viikunahillo

20 Marraskuu 2021

Viikunahillo on täydellinen lisä vegaaniselle juustotarjottimelle! Viikunahillo ja Violifen Epic Mature -juusto oli viime vuoden hitti juustotarjottimella, joten tänä vuonna päätin keitellä hillon itse. Hillo maustetaan lempeästi appelsiinilla kanelilla. Jos juustohommat ei ole sua varten, viikunahillo on ihanaa myös esimerkiksi riisipuuron kanssa! 200 g kuivattuja, pehmeitä viikunoita ½ appelsiinin kuori ½ dl sokeria noin 1 ½ dl vettä 1 kanelitanko Poista viikunoista kuiva kanta ja pilko ne pieniksi paloiksi.

appelsiini Joulu viikuna

Lue koko juttu täältä »

Chocochili on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »