Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Kirsikkainen britakakku

13 Heinäkuu 2019

Britakakku on ollut vuosia oma lempileivonnaiseni ja teen sitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt mielessäni pyöri tuoreet kirsikat, sillä ne ovat ihan mielettömän suuri herkku ja niitä on monessa torikojussa nyt myynnissä. Niinpä ajattelin keittää elämäni ensimmäisen kirsikkahillon ja tehdä siitä britan, sillä tuoreena niitä en voi allergian takia syödä kuin pari ja kaikki kaupan valmiit kirsikkajutut maistuvat oudon teolliselle. Tästä hillosta tuli kyllä ihan älyttömän hyvää! Vanilja maistui melko vahvasti ja Cointreau-appelsiiniliköörin vieno aromi tuli myös esiin, vaikkei sitä ollut kuin ihan tilkkanen.

Jälkiruoat kakut Makeat leivonnaiset Makeat piirakat säilöntä Lehtijutut

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »