Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Kirsikkaclafoutis

28 Huhtikuu 2021

Erityisen herkullista ja hieman erilaista pannukakkua saa aikaiseksi ranskalaista alkuperää olevalla reseptillä. Clafoutis kohoaa uunissa hurjasti, mutta jäähtyessään se laskeutuu ja rakenne tiivistyy. Minusta koostumus on silloin hieman vanukasmainen ja siinä on ihania sattumia, kuten kirsikoita. Kirsikka on klassisin clafoutiksen hedelmä, mutta siihen voi käyttää myös muita hedelmiä tai marjoja, kunhan ne eivät ole liian kypsiä tai mehukkaita, ettei paistoksen koostumus kärsi. Luumu sopii cloufoutikseen todella hyvin!

Jälkiruoat Makeat leivonnaiset Makeat piirakat Lehtijutut

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »