Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Juusto-kinkkusarvet

8 Lokakuu 2025

Rakastan erilaisia sarvia ja monenlaisia taikinoita on tullut vuosien varrella kokeiltua, samoin täytteitä. Tällä reseptillä sarvia syntyy melko paljon, mutta sarvet säilyvät jääkaapissa hyvänä useamman päivän ja ne voi pakastaa. Tarvittaessa reseptin voi toki puolittaa. Tällä kertaa sarvitaikinaan tuli vähän enemmän voita ja ajattelin tehdä ne itselleni vähän uudemmalla tavalla leikaten. Ensin tehdään iso taikinalevy, joka jaetaan suiroiksi ja sitten suirot jaetaan kolmioiksi.

hävikistä herkuksi juustot Leivät ja sämpylät Pikkusuolaiset Lehtijutut

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »