Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien
1 Cebicin keittiö
Mansikka-limetiramisu
13 Elokuu 2025
Rakastan tuoreita vadelmia ja halusin tehdä niistä kesälomani kunniaksi pienen kakun kahvipöydän iloksi, kun olin maalla hellettä paossa perheen seurassa. Idea kakkuun lähti siitä, että halusin leipoa makean kakun leipävuoaksi miellettyyn pitkulaiseen vuokaan. Niinpä pieni kolmen munan kakkupohja paistui vuoassa juuri sopivasti ja vadelmat sai aseteltua kakun pinnalle kauniisiin jonoihin. Vähän vielä tuoretta yrttiä väriksi ja kakku onkin sutjakasti valmis tarjoiltavaksi. Tarjoiluvadiksi valikoitui lempivatini, mustakultainen vanha lasivati, jota mummoni käytti aikoinaan voileipäkakkujen alustana.
Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien