Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Tartiflette revisited – vähän liian tuhtia hellepäivään

4 Heinäkuu 2021

Jos sää olisi täällä pohjoisessa sellainen kuin tänään Tour de Francen reitin varrella, sataisi vettä ja olisi kylmää, tartiflette olisi oikein omiaan. Olin ostanut Reclochon-juustoa ja eiliseltä jäi tarkoituksella uusia perunoita, joten tartiflette oli ohjelmassa, sopi tai ei. Pikkuisen kevensin sitä, muttei sitä silti voi kevyeksi sanoa. noin 20 pientä uutta perunaa eilisen päivän aterialta 240 g Reblochon-juustoa 1 kesäkurpitsa 5 pientä uudensadon sipulia 3 valkosipulinkynttä oliiviöljyä 2 dl kuivaa valkoviiniä suolaa ja pippuria 1 oksa rosmariinia tuoretta timjamia Silppusin sipulit ja valkosipulin ja leikkasin kesäkurren ja perunat viipaleiksi. Kuumensin pannulla tilkan oliiviöljyä ja kuullotin siinä muutaman minuutin sipuleita ja...

Juusto peruna Ranska revisited Tour de France uuniruoka tartiflette reblochon

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »