Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Taatelikakku vuosimallia 2017

28 Marraskuu 2017

250 g taateleita 2,5 dl kahvia 200 g voita 1 pieni purkki smetanaa (ohjeessa oli 1 dl jogurttia) 2 kananmunaa 3,5 dl mantelijauhetta 1 dl perunajauhoa 1 rkl kanelia 0,5 rkl kardemummaa 2 tl ruokasoodaa nokare voita ja ripaus jauhoja vuoan valmisteluun (ei jauhoja, mikäli teet gluteenittomana) Kuumensin uunin 180 asteeseen ja valmistelin vuoan. Veera teki kakkunsa gluteenittomana, mutta minä ripautin jauhoja hieman voideltuun vuokaan, jotta kakku irtoaisi kypsänä. Vuokani on hieman parhaat päivänsä nähnyt. Poistin pehmeistä taateleista kivet ja pilkoin ne (en kiviä) muutamiin paloihin. Laiton taatelipalat yhdessä kahvin kanssa kattilaan ja keittelin niitä, kunnes taatelit olivat hajonneet aivan hilloksi.

Joulu joulukakku Kahvi Kakku leivonnainen leivonta revisited smetana Sokeriton taateli taatelikakku

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »