Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Riisikeitin aamiaishommissa – pannukakku

31 Tammikuu 2018

2,5 dl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 0,5 tl suolaa 2 rkl sokeria 1 tl jauhettua vaniljaa 0,5 tl ruokasoodaa 1 kananmuna 2 dl maitoa 2 rkl sitruunamehua puolikkaan sitruunan kuori raastettuna 1 dl pensasmustikoita 1 tl rypsiöljyä Voitelin riisinkeittimen keittokulhon öljyllä. Sekoitin ainekset tasaiseksi taikinaksi, viimeisenä mukaan mustikat nuolijalla käännellen. Kaavin taikinan riisinkeittimen öljyttyyn kulhoon ja laitoin keittimen päälle. Käytin tavallista valkoisen riisin kypsennysohjelmaa ja 40 minuutin kuluttua keitin luritteli iloisen päätössävelmänsä. Avasin kannen ja kokeilin pannukakun hailakanväristä pintaa, se oli jo joustavan pinkeä, mutta pistoksesta tikkuun tarttui hieman taikinaa vielä.

aamiainen mustikka pannukakku pensasmustikka riisinkeitin Zojirushi

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »