CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Heinäkuu 2025
Päivällinen kuittautui tänään airfryerissä paahdetuilla viinirypäleillä ja Camembert-juustolla, sekin lämpeni malliston pienimmässä airfryerissä, joka on CampaAdriassa aivan verraton laite. Antti kävi lähimmässä Lidlissä mukanaan mielikuva siitä, minkä kokoinen juustokiekko airfryeriimme mahtuu ja juuri oikean kokoisen hän ostikin. Teimme eilen jo paahdettuja viinirypäleitä ja tuumimme heti, että nämähän sopisivat valkohomejuuston kaveriksi myös, joten tänään heti uusinta. Paahdetut viinirypäleet ja Camembert pienet tertut tummia ja vihreitä siemenettömiä viinirypäleitä hunajaa pieni kiekko Camembert-juustoa tuoretta rosmariinia 1 rkl Calvadosta 1 patonki Paahdoin ensin rypäleitä airfryerissä pienessä foliovuokassa, luritin niille hieman...
CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien