Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Individualistiset Reblochon-lihamurekkeet

9 Joulukuu 2020

Voitelin neljä pientä alumiinivuokaa ja laitoin ne jääkaappiin odottamaan. Silppusin sipulin ja valkosipulin ja kuullotin niitä voinokareessa pannulla muutamia minuutteja. Kokosin kulhoon kaikki ainekset: jauhelihan, kananmunan, sipulit, tomaattipyreen, suolaa, pippura, tomaattimurun ja sekoitin taikinan tasaiseksi. Paistoin pannulla pienen koepalan taikinasta ja lisäsin sen jälkeen hieman suolaa ja pippuria. Jaoin taikinan neljään osaan ja pyöritin neljännekset palloiksi, jotka painelin kevyesti vuokiin, yhden kuhinkin.

airfryer helpot Jauheliha Juusto lihamureke naudanliha nopeat reblochon annoskokoinen

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »