Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Häkellyttävä suklaajälkiruoka

11 Maaliskuu 2018

Suklaakohokas/kakku/vanukas 2,5 dl kananmunanvalkuaisia 2,5 dl tomusokeria 2 rkl kaakaota 1 tl kanelia 2 tl pikakahvijauhetta (oma lisäykseni) voita muottien voiteluun Kuumensin uunin 160 asteeseen ja voitelin 8 individuaalista noin 2 dl vetoista annoskuppia. Käytin neljää alumiinista fondantvuokaa ja neljää teräksistä armeijan ylöspäin levenevää korvatonta mukia. En osannut aloittaessani arvioida kuinka paljon taikinaa tulisi, joten otin astioita esille tarpeeksi. Alkuperäisohjeen jälkiruoka paistettiin kakkuvuoassa, mutta minä halusin annoskokoisia jälkiruokia. Voitelin ensin alumiinikupit ja pari teräsmukia.

Gluteeniton Jälkiruoka jauhoton kakku kohokas Marsala suklaakohokas valkuaiset

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »