Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Gochujang-kiilteiset kasvikset – tietysti korealaiset

5 Joulukuu 2022

Olin jo siinä pelossa, että tänään ei ruokapöydässä olisi mitään korealaista, mutta ei hätiä mitiä. Olihan meillä sivukkeena (anonyymin kommentoijan loistava sana, kun minä en pidä lisukkeesta enkä lisäkkeestä ja side dish ei ole suomea) korealaisia gochujang-kiilteisiä pannukasviksia. Varsinaisena ruokana oli pakastimen aarteina kahden hengen annos Butter Chickeniä (mikä ei taida sekään olla suomea) riisin kanssa. Otin ohjeen täältä pannukasviksiin, siinä tehtiin tosin vain ruusukaalia, minä käytin myös kesäkurrea ja japanilaista munakoisoa. Lähdeblogissa valmistus tapahtui uunissa, mutta minä säästin sähköä ja valmistin sivukkeen kaasuliedellä pannussa.

gochujang kesäkurpitsa Korea lisäke munakoiso ruusukaali seesaminsiemenet seesaminsiemenöljy korealainen ruoka korealainen lisäke japanilainen munakoiso korealainen sivuke sivuke

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »