Parhaat Ruokablogit

CampaSimpukka

Galette Hannelen tapaan

29 Heinäkuu 2018

Näin Kokit ja potit-blogissa ihastuttavan antipasti-galetten ohjeen muutama päivä sitten. Se näytti juuri sellaiselta, johon olisi hyvä lopettaa tämän vuoden ranskalaisen ruoan haasteemme. Sää jatkuu lämpimänä, eikä ruokahalua ole juuri ollenkaan, mutta tällaisen kaunokaisen tahdoin kuitenkin toteuttaa niistä raaka-aineista, joita kotoa sattui löytymään. Antipasti-galette Pohja 1,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl ruisjauhoja 1 tl leivinjauhetta 0,5 tl suolaa (voisi jättää pois) 100 g kylmää voita 3 rkl turkkilaista jogurttia Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää mukaan pieniksi paloiksi leikelty kylmä voi. Nypi voi jauhoihin niin, että seos muistuttaa hiekkaa.

antipasto buffalomozzarella galette kapris kirsikkatomaatti luumutomaatti marinointi mozzarella oliivi pesto Piirakka Piiras Ranska tomaatti Tour de France

Lue koko juttu täältä »

CampaSimpukka on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »